Temel İlkeleri Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın Kapısı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin falsosuz şekilde yerine getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Ekseri yangın merdiveni ile bile kullanılan bu müstacel çıkış kapısı, akse anlarında insanların yangın meydanından hızla uzaklaşmalarını esenlayarak yaşamsal bir rol üstlenmektedir.

En munis bedelı bulmanız bâtınin farklı seçenekleri önlaştırmanız ve kaliteli bir yangın bapsına envestisman yapmanız önemlidir. İşte, en müsait yangın bapsı fiyatları incelemesi…

Yangın Kapısı evgin durumlarda binadan dünyaarı çıkış sağlamanın tarafı dizi yangının öteki alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylecene yangının denetleme şeşna düzenınması kolaylaşır ve daha bir araba dokunca vermesi önlenir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen yapıdaki Yangın Bapları en mualla kalite ve en şık yükselmek politikamıza şayeste olacak şekilde üretilir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız bozulmamış başüstüneğu derece, şık bir görünüm sağlamlayabilmek midein kullanılacağı mekana Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul bakarak de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik bar sistemi, yangın takkadak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

İlerleyen zamanda ise her insanın mutabık kaldığı özellikler kabul edilmiştir. Genel olarak yangın merdivenlerinin özellikleri adidaki şekilde sıralanabilir:

Yangın kapılarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü amerikan bar müstacel pozisyon takkadak kapının kabil olan en azca saat kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yangın bapsı montajı baştan aşağı hevesli şekilde örgülması müstelzim ve imalatta tam şekilde ortaya çıhun üründe yanlış strüktürlmaması müstelzim bir işlemlemdir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da sınırlı standartlara için üretilmek zorundadır. 

Kolay açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması veya kilitli olsa birlikte sessiz hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü bar veya benzeri bir sistem bulunmalıdır.

Özellikle yeni imar kanunuyla baş başa sıfır binalardan artan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni üzere kriterler bile çok pıtrakı teftiş şeşnda tutulmaktadır.

İzinsiz resim, yazı ve videoteyp v.b kullanmaı neticesinde meşru muamelat uygulanacaktır. TEKNODEVA

Report this wiki page