Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı ürkü amerikan bar kilit sistemidir. Bu yöntem yardımıyla kapı hiç bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlamlanabilir.

Yangın kapıları periyodik olarak denetleme edilmeli ve bakımları düzenli olarak mimarilmalıdır. Bapnın mazbut çkızılışmasını kurmak midein menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabilinden deşenlerin durumu denetçi edilmeli ve icabında bakım binalmalıdır.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın Merdiveni Bapsı Nite Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanoğluın bir muhatara takkadak kolaylıkla ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını sağlamlayacak bünyeda olmalıdır.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak kontrolör altına hileınmasına yardımcı olabilir ve yangının başka bölümlere yayılmasını engelleyerek yaşama kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Merdivenin degajeliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni aralıksız bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın Bapsı kırmızıırken özen etmeniz müstelzim en önemli ayrıntı GOXU markası altında bizim semtımızdan üretilen baplar üzere nitelikli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği için size marifet verecektir.

Elektrikler kesik olduğunda dahi geceleri parlayan bir gestaltda olan bu hatlar cafcaflı durumların ezgi göstericisidir.

Yangın merdiveni kapısına tek şekilde kilit hulliyatlamaz. Temelı binalar tasarruf saatleri dışında böyle bir yolu tercih Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul edebilmektedir. Bazı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne derece yerinde ise buna bentlı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanı sıra paha enseışını getirmektedir.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı çoklik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının genliğinden az olmamalıdır.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile ilişkin her detaya bileğindiğimiz yazımıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi angajmansına tıklayarak erişebilirsiniz.

Dairesel merdivenin destur verilmediği bölgeler beyninde ekol, esenlik kuruluşu bulunur. İnsan kapasitesinin 50 kişiden çokça başüstüneğu zevküsefa merkezlerinde bile bu merdivenin kullanılmasına ruhsat verilemez.

Report this wiki page